Resep Roti kastard, Lezat
Ben je op zoek naar inspiratie voor een makkelijke manier om heerlijk en uniek roombrood te maken? mensen die gewend zijn internet op smartphones te gebruiken om beeldinformatie op te halen voor ideeën. en deze keer ga ik een gids delen over het presenteren van de eenvoudige stappen voor het maken van heerlijk roombrood om het niet te moeilijk maar ook niet gemakkelijk te maken. Bij onjuiste verwerking zullen de resultaten onbevredigend en zelfs onaangenaam zijn. Roombrood moet inderdaad een geur en smaak hebben die onze smaakpapillen kan prikkelen.
Er zijn verschillende dingen die de kwaliteit van de smaak van roombrood min of meer beïnvloeden, te beginnen met het soort ingrediënten, vervolgens de selectie van verse ingrediënten, tot de manier van bereiding en service. Als je thuis een heerlijke custard wilt maken, hoef je je geen zorgen te maken, want zolang je het trucje kent, kan dit gerecht een bijzondere traktatie zijn. Het volgende is een afbeelding met betrekking tot ricinusbrood die u kunt begrijpen.
Nou, laten we deze keer proberen, laten we het roombrood zelf thuis verwisselen. Eenvoudige ingrediënten, dit gerecht kan voordelen bieden om de gezondheid van ons lichaam te behouden. Met 22 ingrediënten en 7 bereidingsstappen maak je roombrood. Hier leest u hoe u het gerecht klaarmaakt.
# phopxcookpad2020 # goldenapron2020 Roombrood is een van de broden die ooit viraal is gegaan. Ik deel hier het recept met de geraspte kokosversie.
De ingrediënten en kruiden die worden gebruikt voor de bereiding van brood met room:
- Ingrediënten voor de zoete cake (brood)
- 400 g eiwitrijk meel
- 100 gram tarwebloem
- 260 ml verse melk of koud water uit de koelbox (minder bm)
- 3 eetlepels bloem (50 g)
- 80 g ronde suiker
- Samenvatting 80 g margarine of
- 10g Super Cream of iets als broodverzachter
- Als er geen roomachtige broodverzachter is, gebruik dan 1 eetlepel broodverzachter
- 1 stuk Tellur
- 10 g instantgist
- 1/2 theelepel fijn zout
- Spullen voor je caster
- 2 eetlepels bloem voor vla
- 2 eetlepels gecondenseerde melk
- 2 eetlepels suiker
- 1 Geel telluur
- 11/4 verse melk
- 1-2 druppels gele kleurstof indien nodig
- 1 eetlepel vanille-essence
- 1 eetlepel boter / marjolein
- Meng alle ingrediënten tot alles goed gemengd is op laag vuur. Laat afkoelen
Stappen om roombrood te maken
- Doe eerst het water en de bloem in de BM-container, dan de suiker, de bloem, de gist, de melk met de bloem, het zout, druk op de deegknop (nr. 8).
- Voeg na 10 minuten de superroom toe. Als je stopt met het toevoegen van de margarine en opnieuw begint ... * Bm stop het deeg en het is elastisch, haal het eruit en laat het rusten en weeg het volgens de maat die je interesseert. Voeg 30 gram toe.
- We schikken ze op een dienblad, bedekken de andere onvoltooide zaden met huishoudfolie.
- Als het deeg de bloemen in de pan heeft gezien, maak dan een gat in het midden van het deeg en vul het met de vulcrème.
- Dek het deeg af en laat het rusten tot het verdubbeld is ten opzichte van het origineel, verwarm ondertussen de oven voor 10 minuten op 150 °C voor het bakken.
- Als het deeg gerezen is, bak dan 25 minuten op 150°C op warmte boven en onder Rooster nr. 2 van onderen.
- Na het koken uit de oven halen en laten afkoelen ... als het afkoelt, wordt het verse brood met boter gemengd met een beetje citroenschil naar smaak ... we strooien de gedroogde kokosnoot goed rond het brood en verpakken het.
Hoe gaat het met je? Makkelijk toch? Hier is hoe we roombrood bereiden dat je thuis kunt maken. Hoop nuttig en veel succes!