Langkah Mudah untuk Membuat Roti Jala Lembut Sepanjang Hari (Sukatan Cawan), Menggugah Selera
Masih mencari inspirasi tentang cara membuat roti jala lembut yang unik dan anti-gagal sepanjang hari (saiz cawan)? Langkah mudah untuk membuat roti kekisi lembek sepanjang hari (saiz cawan), masyarakat di sekeliling kita kelihatan baik sekarang, mungkin salah seorang daripada anda. Ibu muda sudah biasa menggunakan Internet pada telefon bimbit mereka, contohnya, untuk melihat maklumat tentang foto. Dan kali ini, saya akan berkongsi dengan anda langkah-langkah menyediakan resipi untuk pes licin sepanjang hari (saiz kepala). Kegagalan pertempuran untuk menyediakan adalah sangat sukar. Jika diproses secara tidak betul, hasilnya membosankan dan tidak menyenangkan sama sekali. Sebenarnya, roti merah lembut sepanjang hari (saiz kepala) yang lazat harus mempunyai aroma dan rasa yang akan membangkitkan selera anda.
Banyak perkara mempunyai kesan yang lebih besar sedikit pada kualiti roti yang lembut sepanjang hari (saiz cawan), daripada jenis bahan, pemilihan bahan segar, pemprosesan, hingga hidangan. Jika anda ingin membuat roti merah sepanjang hari (berukuran kepala) di mana-mana, jangan risau, kerana selagi anda tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Di bawah adalah gambar Roti Jala Lembut Sepanjang Hari (Sukatan Cawan) untuk anda jadikan perspektif.
Nah, kali ini kita cuba, ayuh, untuk mencipta roti bersih sepanjang hari (saiz cawan) di rumah. Untuk memudahkan, hidangan ini dapat membantu menyihatkan badan kita. Anda boleh membuat roti bersih yang lembut (saiz kepala) sepanjang hari dengan 7 bahan dan 6 langkah. Ini adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.
Lembut...elok larut malam...pasti masak...takkan nak kering nanti tepung xjadi keras sangat dan pecah2.ok
Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat roti merah lembut sepanjang hari (saiz cawan):
- 3 cawan tepung gandum
- 1 sudu kecil serbuk kunyit/pewarna makanan kuning
- 1 sudu kecil garam halus
- 2 cawan air
- 1 cawan santan
- 2 12 sudu besar minyak masak
- 1 biji telur
Langkah-langkah membuat roti segar dan lembut sepanjang hari (saiz cawan)
- Campurkan tepung gandum dengan serbuk kunyit atau pewarna kuning...
- Dalam mangkuk lain, campurkan bersama 2 cawan air, santan, minyak masak, dan telur. Gaul sebati sambi dan masukkan tepung.
- Kemudian, blender atau blender...sehingga ketulan hilang...dan toskan. Masukkan ke dalam bekas botol dengan 1.2 atau lebih lubang, ikut kemahiran anda sendiri untuk membentuknya. Saya suka corong 1 rasa lg tulen.
- Panaskan kuali..lumur dengan sedikit minyak..masak ikut kreativiti masing-masing..tunggu dengan api kecil hingga masak..menang terbalik..kemudian gulung. Pandai
- Ini adalah versi kunyit/tincture
- Versi ini tidak mengandungi kunyit...pucat sedikit
Seberapa baik mereka? Cara membuat roti sepanjang hari, jelas, lembut (saiz kepala) yang boleh anda buat di rumah. Semoga bermanfaat dan enjoy!