'/> Resep Roti Bun mini cheese sosej yang Lezat Sekali - Inspirations Cooking

Resep Roti Bun mini cheese sosej yang Lezat Sekali

Sosej keju roti bun mini

Masih mencari idea Bump Anti-Bump Mini Sosej dan Cheese Bun? . Pengguna rangkaian sudah biasa menggunakan Internet pada peranti mereka, sebagai contoh, untuk melihat maklumat imej. Baiklah, kali ini saya akan berkongsi pengajaran tentang cara menghidangkan resipi sosej keju kecil. Masakannya sedap, sangat keras dan mudah. Jika dilayan dengan teruk, hasilnya tidak masuk akal dan secara amnya tidak menyenangkan. Sebenarnya, Roti Bun Mini Cheese Sosej yang lazat sepatutnya mempunyai rasa dan aroma yang boleh membangkitkan selera anda.

Banyak faktor mempengaruhi rasa Roti Bun Mini Cheese Sosej, pertama jenis bahan, kemudian pilihan bahan segar, cara diproses dan dihidangkan. Jangan risau jika anda ingin membuat sosej yang lazat di rumah menggunakan roti mini-roti, kerana anda sudah tahu helahnya, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang sangat istimewa. Di bawah adalah gambar Sosej Keju Roti Bun Mini untuk inspirasi.

Jumlah hidangan Sosej Keju Roti Bun Mini ialah 34 biji. Jadi pastikan bahagian ini cukup untuk memberi makan kepada anda dan orang tersayang.

Masa penyediaan untuk Roti Bun Mini Käsewurst juga adalah kira-kira 2 jam.

Berikut ialah beberapa petua dan petua berguna untuk membuat kek keju roti bun sedia untuk dimasak. Anda boleh membuat Mini Roti Bun Cheese dengan 11 bahan dan 9 langkah. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.

Saya suka makan sosej gulung. Jadi saya mencuba resepi ini.. # goldapron2020

Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat Roti Bun Mini Sosej Keju:

  1. 16 sosej keju mini (separuh)
  2. 300 g tepung protein tinggi
  3. Gula 3ms
  4. 5 g yis segera
  5. 150 ml susu suam
  6. 1 biji telur
  7. 1/2 cawan garam
  8. 50 gram mentega
  9. bahan licin
  10. 1 biji kuning telur
  11. 1 sdk susu segar/susu cair

Cara Membuat Mini Sosej dengan Roti Bun Cheese

  1. Campurkan yis, gula cincang dan susu segar panas, gaul rata, tutup dan biarkan naik selama 5 minit.
  2. Rebus sosej dalam air mendidih selama 2 minit. angkat dan tinggalkan. Saya menggunakan jenis Ayamas.
  3. Campurkan tepung, telur dan serbuk penaik dan masak selama 5 minit.
  4. Bulatkan doh, tutup dengan tuala bersih dan biarkan doh berehat selama sejam sehingga menjadi buih dua kali.
  5. Selepas 1 jam. lantun Potong dan timbang doh hingga 30g / secukup rasa.
  6. Buka doh. Tutup dengan kain bersih dan biarkan doh selama 10 minit.
  7. Ratakan doh dan sapukan pada sosej. Tutup dengan kain bersih dan biarkan doh selama 30 minit.
  8. Campurkan kuning telur dan susu segar sebelum dimasak, kacau bersama susu/garpu. Sapukan roti dan taburkan dengan beberapa biji bijan sebagai hiasan.
  9. Panaskan ketuhar hingga 180 darjah selama 15 minit. Masak gulungan sosej selama 20 minit. Angkat dan lumurkan dengan sedikit minyak.

bagaimana keadaan mereka Bukankah mudah? Inilah cara membuat sosej keju roti bun mini yang boleh anda buat di rumah. Cuba ia!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.